Poeslief! The Party – International Lesbian Day

Op zaterdag 7 oktober is het tijd om samen International Lesbian Day (8 oktober) in te luiden tijdens Poeslief! Het evenement voor vrouwen die (ook) van vrouwen houden. Op deze dag komen lesbiennes over de hele wereld samen om de lesbische geschiedenis, hun identiteit, diversiteit en cultuur te vieren.
In Patronaat presenteert Stichting The L*World ‘Poeslief’ en vieren we International Lesbian Day met de geweldige DJ’s Jamm_Z (bekend van Ipotjes en resident DJ van de Trut) en DJ Miss T (van Het Paard, Vive la Vie, The Hague Pride, Luxor en het Lesbian Festival). Met hun ongeëvenaarde draaikunsten zullen zij jullie zeker vermaken. Elke party met hen staat garant voor gezelligheid en swingende vibes. Ze draaien van alles! Hits van vroeger en nu, dance, club, urban beats, tropical vibes, afrohouse vibes, je hoort het allemaal voorbijkomen. “Foute” platen worden ook zeker niet geschuwd tijdens hun missie om iedereen in de juiste stemming te brengen voor een vrolijke, gezellige en swingende avond waarbij je niet van de dansvloer weg te slaan bent. Zodra zij hun “booty shaking beats” laten klinken, begint het katjespel.
Of je nu poeslief bent of meer van kattenkwaad houdt, of je jezelf ziet als een kitten, poesje, leeuwin, luipaard, cougar, panter, Kitty Softpaw, alle katachtigen zijn welkom.
Kom zoals je bent! Meow!

Datum

okt 07 2023
Expired!

Tijd

7:30 pm - 7:30 pm

Kosten

€11.50

Meer info

Meer laden

Locatie

Patronaat Haarlem
Zijlsingel 2, Haarlem
Categorie

Organisator

Stichting The L*World
Meer laden

Agenda

juli 2024
oktober 2024
januari 2025
april 2025
Geen evenementen gevonden!